Log ind, åbn menuen, og vælg Konto nederst i menuen.
Konto
På konto-siden trykker du på Slet min konto permanent og bekræfter. Så er din konto slettet.
Slet konto
Forælder: Din konto og alle dine beskeder slettes permanent. Dit barns oplysninger bliver hos pasningsordningen (børnepasseren er dataansvarlig). Handlingen kan ikke fortrydes.
Børnepasser: Er du den eneste medarbejder, slettes hele pasningsordningen permanent — alle børn, forældre, dagbøger, fremmøde, beskeder og billeder. Er der andre medarbejdere, fjernes kun din egen adgang.
Skriv til kontakt@spireby.dk fra den email din konto er oprettet med, så sletter vi din konto for dig.